Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Насі-горенг

Насі-горенг

3.01 5

img 8963

Інгредієнти

  • Рис 650 г
  • Куряче філе 150 г
  • Олія 100 мл
  • Солодкий соєвий соус 4 ст.л.
  • Часник 2 зубчики
  • Цибуля 1 шт.
  • Яйце ЯСЕНСВІТ 1 шт.
  • Перець чилі 4 шт.
  • Помідори черрі 8 шт.
  • Огірок 1 шт.
  • Лайм 1 шт.
  • Зелена цибуля декілька шт.

Опис рецепту

Страву готують також у західних країнах, вона сприймається як кулінарний символ Індонезії.

Насі-горенг – це традиційний спосіб приготування рису, який протягом багатьох століть служить основною зерновою культурою на більшій частині Малайського архипелагу. Достеменно не відомо, але вважається, що приклад смажити варений рис у маслі перейняли у китайців разом з традиційним посудом – вок-пательнею.


Курку замаринуйте в столовій ложці соусу близько 5 хвилин. Підсмажте на розігрітій пательні до готовності, охолодіть та наріжте кубиками.

У воці (або у сотейнику) розігрійте 1 ст.л. олії, трішки підсмажте нарізану кубиками цибулю та додайте подрібнений часник та перець чилі. Смажте близько 30 секунд, поки з’явиться приємний аромат. До суміші цибулі та часнику додайте зварений та охолоджений рис. Додайте 3 ст.л. соєвого соусу та готуйте, помішуючи поки рис не нагріється. Додайте курку, перемішайте та зніміть з вогню.

Подавати страву необхідно зі смаженим яйцем, яке викласти поверх рису. Присипте страву зеленою цибулею, викладіть дольку лайму та шматочки огірка й половинки черрі.

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2019-12-09T16:00:07+02:00 2021-04-19T15:08:00+03:00
img 8963
замовити
онлайн