Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Бастійя з куркою

Бастійя з куркою

3.63 5

img 6015

Інгредієнти

  • Борошно 500 г
  • Вода 160 мл
  • Оцет 1 ст.л.
  • Олія 5 ст.л.
  • Сіль за смаком
  • Куряче філе 500 г
  • Курячий бульйон 300 мл
  • Цибуля 3 шт.
  • Куркума 1 ч.л.
  • Кориця 1 ч.л.
  • Чорний молотий перець 0,5 ч.л.
  • Яйця ЯСЕНСВІТ 3 шт.
  • Петрушка пучок
  • Молотий мигдаль 200 г
  • Цукрова пудра 3 ст.л.
  • Вершкове масло 70 г

Опис рецепту

В оригінальному рецепті використовується тонке тісто філо, пропонуємо спробувати його самостійно приготувати.


Для тіста змішайте борошно, воду, оцет та олію, додайте сіль за смаком. Вимішайте тісто, заверніть у харчову плівку та покладіть у холодильник приблизно на годину.

Відварити куряче філе, бульйон вилийте у чистий посуд. Філе порізати на шматочки, покласти у пательню та піджарити разом з цибулею та спеціями. Додати близько 100 мл бульйону та протушити.

На сухій пательні підсмажте молотий мигдаль, викладіть у чисту чашу, додайте цукрову пудру та розтоплене вершкове масло.

Охолоджене тісто витягніть з холодильника, розділіть на декілька частин та тоненько розкачайте.

Для яєчної начинки візьміть 200 мл курячого бульйону, доведіть до кипіння, додайте рублену петрушку та збиті яйця. Постійно перемішуйте поки маса не загусне.

Візьміть форму для випічки та добре змастіть маслом, викладіть лист тіста та викладіть мигдальну начинку. Таким чином викласти 4-5 шарів (тісто+начинка), зверху викладіть курячу начинку, а на неї – яєчну начинку та розрівняйте.

Зверху викладіть залишки мигдальної начинки та закрийте декількома шарами тіста.

Випікати у духовці, розігрітій до 200 градусів, 40 хвилин. Вийняти, остудити й подавати до столу.

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2019-12-09T15:14:43+02:00 2021-04-19T15:06:29+03:00
img 6015
замовити
онлайн