Укр
Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Вареники з сиром

Вареники з сиром

2.64 5

img298

Інгредієнти

  • Пшеничне борошно500 г
  • Вода300 мл
  • Вершкове масло105 г
  • Сіль1,5 ч.л.
  • Домашній сир500 г
  • Яйця ЯСЕНСВІТ2 шт.
  • Цукор1 ч.л.
  • Сметанадля подачі

Опис рецепту

image

Для тіста все борошно помістити у велику миску, додати 0,5 ч.л. солі і добре перемішати. У невеликій каструльці довести до кипіння воду з 50 г вершкового масла. Тоненьким струменем влийте воду у тісто, постійно помішуючи. Перемішуйте тісто до однорідності, поки воно не буде прилипати до рук. Якщо тісто прилипає до рук, просто додайте трішки борошна. Сформуйте з тіста кулю та накрийте рушником відпочити протягом 30-40 хвилин. Для начинки візьміть домашній сир, перетріть через сито, додайте 2 жовтки, 50 г топленого вершкового масла, щіпку солі та 1 ч.л. цукру. Начинку добре перемішайте до однорідності. Розкатайте тонко тісто, виріжте кружечки та ліпіть вареники. На кожен кружечок для вареника покладіть 1 десертну ложку начинки та зліпіть вареник.

Викладайте готові вареники на поверхню, застелену пергаментом або присипану борошном. Доведіть воду до кипіння та опускайте готові вареники й варіть до готовності.

Зварені вареники заправте вершковим маслом та подавайте з сметаною до столу!

2020-01-03T09:23:56+02:002020-02-11T15:01:36+02:00
img298

empty