Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Налисники на пиві

Цікавий варіант налисників з двома видами борошна. Його можна готувати з начинками, як ситну основну страву чи сніданок.
Інгредієнти
- Пшеничне борошно250 г
- Житнє борошно50 г
- Світле пиве600 мл
- Яйця ЯСЕНСВІТ2 шт.
- Сіль½ ч.л.
- Рослинна олія60 мл
- Сметанадля подачі
Рекомендований продукт
Опис рецепту
Яйця, сіль та олію перемішайте до однорідності та додайте пиво. Збийте у міксері та додайте 2 види борошна. Після цього акуратно перемішайте міксером до однорідності. Розігрійте сковорідку та змастіть олією. Наливайте тісто у пательну, нахиляючи її у різні боки, щоб тісто рівномірно покрило всю поверхню. Смажте до готовності з обох боків. Під час смаження періодично змащуйте сковорідку олією.
Якщо хочете додати начинку, то після перевертання налисника на інший бік, додайте натертий твердий сир з зеленню або нарізану шинку. Згорніть пополам та почекайте, поки начинка прогріється.
Подавайте до столу разом зі сметаною.