Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Шоколадний фондан

Шоколадний фондан
Десерти

0 5

img26

Інгредієнти

  • Чорний гіркий шоколад100 г
  • Вершкове масло60 г
  • Цукор40 г
  • Яйця ЯСЕНСВІТ2 шт.
  • Пшеничне борошно60 г
  • Какао20 г
  • Ром або коньяк20 мл

Опис рецепту

Поламайте шоколад та складіть в чисту суху миску й поставте на водяну баню. Розтопіть шоколад, періодично помішуючи. Влийте ром у шоколад та перемішайте. Додайте розм’якшене вершкове масло й акуратно перемішайте до однорідної маси. Додайте цукор та знову перемішайте. Введіть по черзі яйця, добре перемішуючи суміш. Всипте просіяне борошно, какао й перемішайте.

Керамічні формочки змастіть вершковим маслом і обсипте какао або борошном через сито. Розкладіть тісто по формах. Формочки ставте у заздалегідь розігріту духовку до 220°С й випікайте близько 5-8 хвилин. Важливо не перетримати десерт у духовці, щоб начинка всередині була рідкою.

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2019-12-23T12:06:00+02:002023-05-26T09:08:41+03:00
img26