Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Шоколадний фондан
Це десерт з яскравим смаком, який сподобається вашій родині та гостям.
1218
Інгредієнти
- Чорний гіркий шоколад 100 г
- Вершкове масло 60 г
- Цукор 40 г
- Яйця ЯСЕНСВІТ 2 шт.
- Пшеничне борошно 60 г
- Какао 20 г
- Ром або коньяк 20 мл
Опис рецепту
Поламайте шоколад та складіть в чисту суху миску й поставте на водяну баню. Розтопіть шоколад, періодично помішуючи. Влийте ром у шоколад та перемішайте. Додайте розм’якшене вершкове масло й акуратно перемішайте до однорідної маси. Додайте цукор та знову перемішайте. Введіть по черзі яйця, добре перемішуючи суміш. Всипте просіяне борошно, какао й перемішайте.
Керамічні формочки змастіть вершковим маслом і обсипте какао або борошном через сито. Розкладіть тісто по формах. Формочки ставте у заздалегідь розігріту духовку до 220°С й випікайте близько 5-8 хвилин. Важливо не перетримати десерт у духовці, щоб начинка всередині була рідкою.
1218