Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Шоколадний фондан

Шоколадний фондан

2.5 5

img 1218

Інгредієнти

  • Чорний гіркий шоколад 100 г
  • Вершкове масло 60 г
  • Цукор 40 г
  • Яйця ЯСЕНСВІТ 2 шт.
  • Пшеничне борошно 60 г
  • Какао 20 г
  • Ром або коньяк 20 мл

Опис рецепту

Поламайте шоколад та складіть в чисту суху миску й поставте на водяну баню. Розтопіть шоколад, періодично помішуючи. Влийте ром у шоколад та перемішайте. Додайте розм’якшене вершкове масло й акуратно перемішайте до однорідної маси. Додайте цукор та знову перемішайте. Введіть по черзі яйця, добре перемішуючи суміш. Всипте просіяне борошно, какао й перемішайте.

Керамічні формочки змастіть вершковим маслом і обсипте какао або борошном через сито. Розкладіть тісто по формах. Формочки ставте у заздалегідь розігріту духовку до 220°С й випікайте близько 5-8 хвилин. Важливо не перетримати десерт у духовці, щоб начинка всередині була рідкою.

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2019-12-23T12:06:00+02:00 2024-01-08T12:40:55+02:00
img 1218