Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Яйце-пашот

Яйце-пашот

2.8 5

img19602

Інгредієнти

  • Хліб 2 шт.
  • Яйця ЯСЕНСВІТ2 шт.
  • Сир твердий30 г
  • Оцет1 ст.л.

Опис рецепту

Доведіть воду до кипіння та зменшіть вогонь, влийте ложку оцту у воду. Яйце має бути холодним, тільки з холодильника. Розбийте яйце в якусь ємність та влийте у воду. Як варіант можливо завернути яйце у харчову плівку та зварити в такому вигляді. Залиште у воді на 3 хвилини.

Підсушіть скибочки хлібу, викладіть яйця та прикрасьте тертим твердим сиром та листям салату.

Відео рецепт приготування яйця пашот 

Яйце пашот — проста страва з ресторанним смаком. У цьому відео рецепті покажемо, як приготувати ідеальне яйце пашот вдома — ніжне, з рідким жовтком і без жодних секретів.

Яйце пашотОдним з найбільш простих та разом з тим незвичних способів приготування яєць можна назвати яйце-пашот.2019-10-07T10:08:11+03:00https://yasensvit.ua/uploads/recipes/prev/5fa3d50bc9cb8.webpЯйце пашот

Смачного!

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2019-10-07T10:08:11+03:002025-10-22T15:05:09+03:00
img19602

замовити
онлайн

зв’язатися
з нами