Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

«Яблучні колечка»

«Яблучні колечка»

2.71 5

img 36837

Інгредієнти

  • Яйце "ЯСЕНСВІТ" 1 шт.
  • Яблука тверді 2 шт.
  • Молоко 130 г
  • Борошно 100 г
  • Вершкове масло 2 ст.л.
  • Цукор 2 ч.л.
  • Розпушувач 1/2 ч. л.
  • Кориця або цукрова пудра за смаком
  • рослинна олія для смаження

Опис рецепту

  1. З початку підготуємо яблука: очищуємо їх від шкірки, нарізаємо товстими кільцями та прибираємо серцевину з кожного кільця.
  2. Розтопіть вершкове масло на водяній бані.
  3. Готуємо кляр: перемішуємо яйце, молоко, борошно, цукор, вершкове масло та розпушувач.
  4. Розігріваємо сковороду, вливаємо олію, щоб прогрілась.
  5. Беремо кожне яблучне колечко окремо, вмочаємо в борошно, а потім у кляр. Викладаємо кільця у розігріту олію та обсмажуємо до золотистого кольору з обох сторін.
  6. Колечки потрібно подавати з корицею або цукровою пудрою, обирайте за своїм смаком!

Традиційно в нашій країні кінець літа та осінь – час для пирогів з яблуками. Ні в яку іншу пору року немає так багато яблук, як в цю. Хіба що, ранніх сортів вже не знайти. Яблука соковиті, різнокольорові, кислі, солодкі, сортові - багаті на корисні речовини, вітаміни та мікроелементи. Не шкодуйте свіжих яблук для приготування десертів, балуйте рідних, робіть заготовки на зиму. Пам’ятатйте, що яблуко після термообробки не менш корисне! Секрет криється у пектині. Це природній потужний антиоксидант. Пектин захищає наши клітини від старіння та допомагає організму виводити токсини. Цікаво, що після термообробки вміст пектину в яблуках тільки збільшується.

Так що готуйте яблучні десерти і будьте здорові!

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-09-25T18:59:25+03:00 2021-04-19T15:48:02+03:00
img 36837