Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
«Яблучні колечка»
Спробуйте рецепт цих ніжних яблучних колечок - вони готуються дуже швидко і просто, без випікання в духовці.
36837
Інгредієнти
- Яйце "ЯСЕНСВІТ" 1 шт.
- Яблука тверді 2 шт.
- Молоко 130 г
- Борошно 100 г
- Вершкове масло 2 ст.л.
- Цукор 2 ч.л.
- Розпушувач 1/2 ч. л.
- Кориця або цукрова пудра за смаком
- рослинна олія для смаження
Опис рецепту
- З початку підготуємо яблука: очищуємо їх від шкірки, нарізаємо товстими кільцями та прибираємо серцевину з кожного кільця.
- Розтопіть вершкове масло на водяній бані.
- Готуємо кляр: перемішуємо яйце, молоко, борошно, цукор, вершкове масло та розпушувач.
- Розігріваємо сковороду, вливаємо олію, щоб прогрілась.
- Беремо кожне яблучне колечко окремо, вмочаємо в борошно, а потім у кляр. Викладаємо кільця у розігріту олію та обсмажуємо до золотистого кольору з обох сторін.
- Колечки потрібно подавати з корицею або цукровою пудрою, обирайте за своїм смаком!
Традиційно в нашій країні кінець літа та осінь – час для пирогів з яблуками. Ні в яку іншу пору року немає так багато яблук, як в цю. Хіба що, ранніх сортів вже не знайти. Яблука соковиті, різнокольорові, кислі, солодкі, сортові - багаті на корисні речовини, вітаміни та мікроелементи. Не шкодуйте свіжих яблук для приготування десертів, балуйте рідних, робіть заготовки на зиму. Пам’ятатйте, що яблуко після термообробки не менш корисне! Секрет криється у пектині. Це природній потужний антиоксидант. Пектин захищає наши клітини від старіння та допомагає організму виводити токсини. Цікаво, що після термообробки вміст пектину в яблуках тільки збільшується.
Так що готуйте яблучні десерти і будьте здорові!
36837