Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Гарячий шоколад
Цей гарячий шоколад вийде неймовірно кремовим і шовковистим. Темний шоколад і молоко дають особливо насичений смак, а яєчний жовток дає гладку шовковисту текстуру.
4997
Інгредієнти
- Яєчний жовток 1 шт.
- Чорний шоколад (60-80% какао) 160 г
- Молоко 60 мл
- Цукор 30 г
Рекомендований продукт
Опис рецепту
- У невеликій ємності на паровій бані розтопіть шоколад. У маленькій каструлі нагрійте молоко і цукор на середньому вогні. Як тільки молоко стане гарячим, додайте розтоплений шоколад, доведіть суміш до кипіння і зніміть з плити.
- Додайте яєчний жовток до шоколадної суміші та добре збийте погружним блендером.
- Розлийте по чашках, прикрасьте зверху зефіром або збитими вершками і насолоджуйтеся гарячим солодким напоєм.
4997