Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Паска за Дюканом

Паска за Дюканом

5 5

img1060

Інгредієнти

  • Яйця3 шт
  • Вівсяні пластівці4 ст.л.
  • Розпушувач5 г
  • Цукрозамінник10 г
  • Сухе знежирене молоко7 ст.л.
  • Кукурудзяний крохмаль20 г
  • Сухі дріжджі4 г
  • Молоко знежирене2 ст.л.
  • Яєчний білок1 шт
  • Ванільза смаком

Опис рецепту

image
  • Для приготування опари до дріжджів додайте цукрозамінник, а потім — тепле знежирене молоко. Перемішайте до однорідної консистенції.
  • Покладіть сухе молоко, снову перемішайте.
  • Відставте у тепле місце на 10 хвилин.
  • У глибокій мисці збийте виделкою 2 яйця і 1 жовток (близько 2 хвилин).
  • Додайте всі сипучі компоненти (крім дріжджів), перемішайте.
  • Залийте опару, цукрозамінник та молоко. Перемішайте та одразу поставте в духовку, розігріту до 180 градусів на 30-35 хв. Щоб тісто не витікало з форми, посипте дно крохмалем.
  • Для помадки збийте білки до густої консистенції та покрийте нею вершечки паски.
  • Святкуйте з користю!
2020-04-07T14:52:43+03:002020-04-09T12:16:58+03:00
img1060

empty