Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Паска за Дюканом

Паска за Дюканом

3.5 5

img 5757

Інгредієнти

  • Яйця 3 шт
  • Вівсяні пластівці 4 ст.л.
  • Розпушувач 5 г
  • Цукрозамінник 10 г
  • Сухе знежирене молоко 7 ст.л.
  • Кукурудзяний крохмаль 20 г
  • Сухі дріжджі 4 г
  • Молоко знежирене 2 ст.л.
  • Яєчний білок 1 шт
  • Ваніль за смаком

Опис рецепту

  • Для приготування опари до дріжджів додайте цукрозамінник, а потім — тепле знежирене молоко. Перемішайте до однорідної консистенції.
  • Покладіть сухе молоко, снову перемішайте.
  • Відставте у тепле місце на 10 хвилин.
  • У глибокій мисці збийте виделкою 2 яйця і 1 жовток (близько 2 хвилин).
  • Додайте всі сипучі компоненти (крім дріжджів), перемішайте.
  • Залийте опару, цукрозамінник та молоко. Перемішайте та одразу поставте в духовку, розігріту до 180 градусів на 30-35 хв. Щоб тісто не витікало з форми, посипте дно крохмалем.
  • Для помадки збийте білки до густої консистенції та покрийте нею вершечки паски.
  • Святкуйте з користю!
© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-04-07T14:52:43+03:00 2020-04-09T12:16:58+03:00
img 5757
замовити
онлайн