Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Паска за Дюканом

З паскою за Дюканом можна повноцінно святкувати, не побоюючись набрати зайві кілограми. Бо це паска без борошна, цукру та масла.
Інгредієнти
- Яйця3 шт
- Вівсяні пластівці4 ст.л.
- Розпушувач5 г
- Цукрозамінник10 г
- Сухе знежирене молоко7 ст.л.
- Кукурудзяний крохмаль20 г
- Сухі дріжджі4 г
- Молоко знежирене2 ст.л.
- Яєчний білок1 шт
- Ванільза смаком
Опис рецепту
- Для приготування опари до дріжджів додайте цукрозамінник, а потім — тепле знежирене молоко. Перемішайте до однорідної консистенції.
- Покладіть сухе молоко, снову перемішайте.
- Відставте у тепле місце на 10 хвилин.
- У глибокій мисці збийте виделкою 2 яйця і 1 жовток (близько 2 хвилин).
- Додайте всі сипучі компоненти (крім дріжджів), перемішайте.
- Залийте опару, цукрозамінник та молоко. Перемішайте та одразу поставте в духовку, розігріту до 180 градусів на 30-35 хв. Щоб тісто не витікало з форми, посипте дно крохмалем.
- Для помадки збийте білки до густої консистенції та покрийте нею вершечки паски.
- Святкуйте з користю!
РЕЦЕПТИ З ПРОДУКТОМ
БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВ
Іспанські пасхальні булочки
Не задано Великодні рецепти

Мазурек - польська паска
Не задано Великодні рецепти