Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Пухкі дріжджові млинці
Варіант пухких млинців для сніданку вихідного дня.
6159
Інгредієнти
- Пшеничне борошно 200 г
- Молоко 350 мл
- Вершкове масло 50 мл
- Свіжі дріжджі 10 г
- Яйця ЯСЕНСВІТ 2 шт.
- Цукор 1 ст.л.
- Сіль ½ ч.л.
Рекомендований продукт
Опис рецепту
Вам потрібно буде трішки більше часу для смаження, аніж для звичайних налисників. Самі млинці виходять товстішими та ніжнішими за рахунок дріжджів.
Для приготування млинців змішайте молоко кімнатної температури та дріжджі, мішайте до повного їх розчинення. Додайте яйця й розтоплене вершкове масло та збийте все міксером. В окремому посуді змішайте борошно, сіль та цукор, а потім додайте до молочної суміші та перемішайте до однорідності. Щоб тісто підійшло, накрийте рушником та залиште на 1 годину підійти. Після цього розігрійте сковорідку, змастіть тонким шаром олії та посмажте млинці з обох боків.
Подавати до столу можна зі сметаною чи джемом. Для тих, хто полюбляє більш солоні млинці, можна прикрасити зеленню.
6159