Укр
Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Пухкі дріжджові млинці

Пухкі дріжджові млинці
Сніданки

0 5

img405

Інгредієнти

  • Пшеничне борошно200 г
  • Молоко350 мл
  • Вершкове масло50 мл
  • Свіжі дріжджі10 г
  • Яйця ЯСЕНСВІТ2 шт.
  • Цукор1 ст.л.
  • Сіль½ ч.л.

Опис рецепту

image

Вам потрібно буде трішки більше часу для смаження, аніж для звичайних налисників. Самі млинці виходять товстішими та ніжнішими за рахунок дріжджів.

Для приготування млинців змішайте молоко кімнатної температури та дріжджі, мішайте до повного їх розчинення. Додайте яйця й розтоплене вершкове масло та збийте все міксером. В окремому посуді змішайте борошно, сіль та цукор, а потім додайте до молочної суміші та перемішайте до однорідності. Щоб тісто підійшло, накрийте рушником та залиште на 1 годину підійти. Після цього розігрійте сковорідку, змастіть тонким шаром олії та посмажте млинці з обох боків.

Подавати до столу можна зі сметаною чи джемом. Для тих, хто полюбляє більш солоні млинці, можна прикрасити зеленню.

2020-01-03T15:18:42+02:002020-03-02T11:52:18+02:00
img405

empty