Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Млинці, вершковий сир і сьомга

Смачний рецепт солоних млинців, який підійде для ситного сніданку.
Інгредієнти
- Малосольна сьомга (форель, лосось)150-200 г
- Вершковий сир (по типу Філадельфія)300 г
- Молоко500 мл
- Яйця ЯСЕНСВІТ3 шт.
- Борошно280 г
- Цукор1 ст.л.
- Сіль1 ч.л.
- Рослинна олія3 ст.л.
- Вершкове маслодля змащування
- Зелень кропудля прикрашання
Рекомендований продукт
Опис рецепту
В миску розбити яйця, додати сіль, цукор та 200 мл молока. Додати борошно і перемішати до однорідності (не потрібно збивати). Додати муку та перемішати (по консистенції тісто має бути, як густа сметана). Додати залишок молока та вимісити тісто, додаючи рослинну олію. Тісту дати постояти постояти 15-20 хвилин.
Розігріти пательню для млинців (бажано чавунну), змастити тонким шаром рослинної олії. Пекти млинці з обох сторін. Після зняття з пательні млинці перекласти на тарілку та гарно змастити розтопленим вершковим маслом.
Сьомгу нарізати тонкими скибочками. Кріп вимити, обсушити й порубати. Розкладіть скибочки риби і за бажанням посипте кропом та зверніть у тугий рулетик.
Перед подачею розрізати млинчики на 2-6 та прикрасити свіжою зеленню.