Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Інгредієнти

  • Малосольна сьомга (форель, лосось) 150-200 г
  • Вершковий сир (по типу Філадельфія) 300 г
  • Молоко 500 мл
  • Яйця ЯСЕНСВІТ 3 шт.
  • Борошно 280 г
  • Цукор 1 ст.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Рослинна олія 3 ст.л.
  • Вершкове масло для змащування
  • Зелень кропу для прикрашання

Опис рецепту

В миску розбити яйця, додати сіль, цукор та 200 мл молока. Додати борошно і перемішати до однорідності (не потрібно збивати). Додати муку та перемішати (по консистенції тісто має бути, як густа сметана). Додати залишок молока та вимісити тісто, додаючи рослинну олію. Тісту дати постояти постояти 15-20 хвилин.

Розігріти пательню для млинців (бажано чавунну), змастити тонким шаром рослинної олії. Пекти млинці з обох сторін. Після зняття з пательні млинці перекласти на тарілку та гарно змастити розтопленим вершковим маслом.

Сьомгу нарізати тонкими скибочками. Кріп вимити, обсушити й порубати. Розкладіть скибочки риби і за бажанням посипте кропом та зверніть у тугий рулетик.

Перед подачею розрізати млинчики на 2-6 та прикрасити свіжою зеленню.
© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-02-14T14:12:12+02:00 2020-07-30T16:01:03+03:00
img 7034
замовити
онлайн