Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Суп-пюре з гарбуза
Теплий осінній суп із ніжною консистенцією, яскравим смаком і мінімумом інгредієнтів. Простий у приготуванні та обов’язково сподобається вашій родині
Інгредієнти
- Гарбуз 400 г
- Картопля 2 шт.
- Вода/Бульйон 1 л
- Часник 2 зубчика
- Олія 2 ст. л.
- Вершки (10%) 100 мл
- Сіль/чорний перець за смаком
- Сухарики та гарбузове насіння для подачі
Опис рецепту
Гарбузовий суп-пюре — це тепла й ніжна страва, яка ідеально підходить для прохолодних днів. Він не лише смачний, а й дуже корисний, адже гарбуз багатий на вітаміни та клітковину. Готується просто, а результат завжди виходить яскравим і ароматним.
Відео рецепт гарбузового крем-супу
Приготування:
- Картоплю очистіть і наріжте кубиками. Гарбуз очистіть від шкірки й насіння, також наріжте кубиками. Часник розріжте на частини та злегка придавіть ножем.
- У товстостінній каструлі розігрійте олію, додайте часник і підсмажте до появи аромату. Потім одразу вийміть його.
- Викладіть у каструлю гарбуз і картоплю, обсмажуйте 5 хв, помішуючи. Додайте сіль і перець.
- Влийте воду, доведіть до кипіння, накрийте кришкою і варіть 10–15 хв до м’якості овочів.
- Збийте суп блендером до кремової консистенції. Додайте теплі вершки, перемішайте, доведіть до кипіння, але не кип’ятіть.
- Подайте суп із сухариками та гарбузовим насінням.

Лайфхак:
Щоб уникнути грудочок, збивайте суп занурювальним блендером — так ви отримаєте ніжну та однорідну текстуру. Якщо маса вийшла надто густа, просто додайте трохи вершків або гарячого курячого чи овочевого бульйону.
Насолоджуйтеся гарячим і ароматним супом-пюре — ідеальною стравою для сімейного обіду!
Ще більше рецептів з гарбуза ви можете переглянути за посиланнями:
- Корисні страви з гарбуза
- Гарбузовий чизкейк
- Гарбузово-сирна запіканка
- Крем-суп з гарбуза (пісне меню)
- Гарбузовий мус
РЕЦЕПТИ З ПРОДУКТОМ
БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВонлайн