Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Паста з гарбузовим соусом
Ця страва дуже смачна, адже має незвичне поєднання продуктів: паста, ніжний гарбузовий мус і пікантний сир із пліснявою.
Інгредієнти
- Паста 300 г
- Готовий гарбузовий мус 200 мл
- Гарбуз 1/4 невеликого
- Олія 2 ст. л.
- Сир з голубою пліснявою 100 г
- Волоські горіхи 5-7 ядер
- Петрушка / цибуля кілька гілочок
- Сіль, чорний та гострий перець за смаком
Опис рецепту
Що приготувати цікаве з гарбуза восени? Один із найсмачніших варіантів — паста з гарбузовим соусом.
Це справжній осінній делікатес. Вона поєднує ніжність гарбуза, пікантність сиру з голубою пліснявою та хрусткі горіхи. Страва готується легко, а виглядає дуже вишукано — чудовий варіант для сімейної вечері чи святкової подачі.
Приготування:
- Зелень промийте, обсушіть і дрібно посічіть. Сир розкришіть. Горіхи очистіть, підсушіть на сухій сковороді або в духовці та охолодіть.
- Гарбуз наріжте невеликими скибочками разом зі шкіркою, змастіть олією, посоліть і поперчіть. Обсмажуйте на сковороді до м’якості й золотавої скоринки.
- Пасту відваріть до стану аль денте. Злийте воду, залишивши близько 100 мл.
- Частину води з варіння використайте, щоб розвести гарбузовий мус. Полийте пасту соусом і добре перемішайте.
- Подайте пасту з обсмаженими скибочками гарбуза. Додайте крихти сиру, посипте зеленню й горіхами.
Лайфхаки:
- Щоб паста була більш соковитою, завжди додавайте кілька ложок води, в якій вона варилася, до соусу.
- Сир з пліснявою краще додавати безпосередньо перед подачею, щоб він зберігав текстуру та аромат.
- Волоські горіхи обсмажуйте окремо без олії — так вони стануть більш хрусткими і розкриють смак.
Смачного! Це блюдо подарує вам атмосферу затишної осені в кожній тарілці.
Ще більше рецептів з гарбуза ви можете переглянути за посиланнями:
РЕЦЕПТИ З ПРОДУКТОМ
БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВонлайн