Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Революційна дієта лікаря Аткінса

дієта Аткінса
img895

У 1972 році вийшла у світ книга лікаря Аткінса, де була описана дієта з низьким вмістом вуглеводів. На той час його підхід був революційним та відрізнявся від тодішніх рекомендацій. Лікар Аткінс був кардіологом та своєю місією обрав навчання правильному харчуванню. Десятиліттями вважалося, що для гарного самопочуття та утримання ідеальної ваги потрібно просто менше їсти. Багаточисленні дослідження протягом останніх 45 років доводять, що правильне харчування приносить набагато більше користі, аніж просто зниження ваги.

Лікар Роберт Аткінс мав рацію, адже правильне харчування допомагає не тільки стабілізувати вагу, а й зменшити ризик виникнення хронічних захворювань.

Лікар запропонував основу дієти у виборі їжі, аніж у рахуванні калорій. А саме важливо слідкувати за тим, що людський організм перетворює в цукор. Чим більше цукру у вашій крові, тим більше жиру продукує ваш організм. З’їсти піалу вівсянки може мати однаковий вплив на кров, як і 8 чайних ложок цукру.

Головна мета дієти за лікарем Аткінсом привчити ваш організм перейти від спалювання вуглеводів до спалювання жиру. Дієта має складатися з вживання простих вуглеводів щодня: 15 г овочів з високим вмістом клітковини, як, наприклад, брюсельська капуста або томати черрі. Щодня рекомендовано мати 4-6 перекусів у 150-170 мл кожен.

Чим більше людей харчуються правильно, тим щасливішим світ буде. Будьте здорові та харчуйтеся правильно. А ЯСЕНСВІТ допоможе вам у цьому!

Шукайте оригінальні рецепти сніданків на сайті програми Аткінса: https://www.atkins.com/recipes/breakfast
2019-11-26T14:47:25+02:002020-01-28T11:19:36+02:00У 1972 році вийшла у світ книга лікаря Аткінса, де була описана дієта з низьким вмістом вуглеводів. На той час його підхід був революційним та відрізнявся від тодішніх рекомендацій. Лікар Аткінс був кардіологом та своєю місією обрав навчання правильному харчуванню. Десятиліттями вважалося, що для гарного самопочуття та утримання ідеальної ваги потрібно
img895

empty