Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Класичний шоколадний брауні

Брауні — американський шоколадний десерт з вологою текстурою тіста та хрусткою скоринкою. Приготуйте його за класичним рецептом та оцініть чудовий смак цього пирога!
Інгредієнти
- темний шоколад180-200 г (дві плитки)
- вершкове масло150-180 г
- яйця ТМ “ЯСЕНСВІТ”3 шт.
- борошно100 г
- цукор200 г
- сіль1/4 ч.л.
Опис рецепту
- Розтопіть на водяній бані шоколад з вершковим маслом, весь час помішуючи. Потім залиште суміш трохи охолонути (протягом приблизно 15 хвилин).
- Яйця збийте з сіллю та цукром.
- Додайте до яєчної суміші шоколадну масу, коли вона остигне.
- Просійте в цю суміш борошно, поступово і ретельно помішуючи. Тісто має вийти не густим, вільно стікати з лопатки.
- Форму для випікання застеліть пергаментом. Духовку попередньо розігрійте до 180 градусів.
- Випікайте брауні протягом 30 хвилин. Дуже важливо не перетримати його в духовці, інакше вийде занадто сухим. Зверху повинна бути скоринка, а всередині тісто має бути трохи вологим.
- Після випікання дайте брауні охолонути. Можна кілька годин витримати в холодильнику. Смачного!