Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Брауні

Брауні
Десерти

2 5

img426

Інгредієнти

  • темний шоколад180-200 г (дві плитки)
  • вершкове масло150-180 г
  • яйця ТМ “ЯСЕНСВІТ”3 шт.
  • борошно100 г
  • цукор200 г
  • сіль1/4 ч.л.

Опис рецепту

image
  1. Розтопіть на водяній бані шоколад з вершковим маслом, весь час помішуючи. Потім залиште суміш трохи охолонути (протягом приблизно 15 хвилин).
  2. Яйця збийте з сіллю та цукром.
  3. Додайте до яєчної суміші шоколадну масу, коли вона остигне.
  4. Просійте в цю суміш борошно, поступово і ретельно помішуючи. Тісто має вийти не густим, вільно стікати з лопатки.
  5. Форму для випікання застеліть пергаментом. Духовку попередньо розігрійте до 180 градусів.
  6. Випікайте брауні протягом 30 хвилин. Дуже важливо не перетримати його в духовці, інакше вийде занадто сухим. Зверху повинна бути скоринка, а всередині тісто має бути трохи вологим.
  7. Після випікання дайте брауні охолонути. Можна кілька годин витримати в холодильнику. Смачного!
2020-07-10T10:49:51+03:002020-07-11T09:41:42+03:00
img426

empty