Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Інгредієнти

  • Яйця 2 шт.
  • Вершки 15% жирності 2 ст.л.
  • Полуниця 4 шт.
  • Йогурт 1 ст.л.
  • Мед 1 ч.л.
  • Олія або вершкове масло для смаження

Опис рецепту

1. Змішайте яйця та вершки до однорідної консистенції.

2. Отриману суміш вилийте на розігріту сковорідку з рослинною олією або вершковим маслом. Рекомендуємо готувати на вершковому маслі, так смак буде насиченішим. Готуйте омлет до золотавої скоринки. Омлет необхідно обсмажити з обох сторін. Обирайте сковороду з антипригарним покриттям, щоб вам було легко перевернути омлет і він не пристав.

3. Наріжте полуницю, змішайте її з медом та домашнім йогуртом.

4. Отриману суміш викладіть на омлет та загорніть його у рулет.

5. Перед подачею на стіл прикрасьте страву листочками свіжої м’яти. Подавайте з теплим чаєм або кавою і насолоджуйтесь!

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-06-02T11:17:33+03:00 2021-04-19T15:46:58+03:00
img 6610
замовити
онлайн