Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Олів’є червоне

Олів’є червоний
Салати

3.56 5

img 6936

Інгредієнти

  • Картопля 4 шт.
  • Солоний лосось 300 г
  • Креветки 150 г
  • Ікра лосося 100 г
  • Морква 1 шт.
  • Свіжий огірок 2 шт.
  • Консервований горошок 100 г
  • Яйця ЯСЕНСВІТ 4 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Майонез 200 г
  • Паприка 1 ч.л.
  • Лимон половинка
  • Сіль, перець за смаком

Опис рецепту

Назву цей салат дістав на честь свого творця, шеф-кухаря Люсьєна Олів'є, який працював у Москві на початку 1960-х років в ресторані французької кухні «Ермітаж».

Вірваріть моркву, картоплю й наріжте дрібними кубиками. Також кубиками наріжте солону рибу, огірки й цибулю. Змішайте майонез й паприку. З’єднайте всі підготовлені інгредієнти, додайте горошок, посоліть, поперчіть й заправте майонезним соусом. Відваріть яйця й також наріжте кубиками та перемішайте всі складники. В самому кінці додайте варені й очищені креветки та червону ікру.

Салат ви можете подавати в салатнику або у тарталетках, прикрасьте дольками лимону.

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2019-12-23T17:08:56+02:00 2021-12-14T14:31:55+02:00
img 6936
замовити
онлайн