Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Олів’є червоний

Олів’є червоний
Салати

4.75 5

img1255

Інгредієнти

  • Картопля4 шт.
  • Солоний лосось300 г
  • Креветки150 г
  • Ікра лосося100 г
  • Морква1 шт.
  • Свіжий огірок2 шт.
  • Консервований горошок100 г
  • Яйця ЯСЕНСВІТ4 шт.
  • Цибуля1 шт.
  • Майонез200 г
  • Паприка1 ч.л.
  • Лимонполовинка
  • Сіль, перецьза смаком

Опис рецепту

image

Назву цей салат дістав на честь свого творця, шеф-кухаря Люсьєна Олів'є, який працював у Москві на початку 1960-х років в ресторані французької кухні «Ермітаж».

Вірваріть моркву, картоплю й наріжте дрібними кубиками. Також кубиками наріжте солону рибу, огірки й цибулю. Змішайте майонез й паприку. З’єднайте всі підготовлені інгредієнти, додайте горошок, посоліть, поперчіть й заправте майонезним соусом. Відваріть яйця й також наріжте кубиками та перемішайте всі складники. В самому кінці додайте варені й очищені креветки та червону ікру.

Салат ви можете подавати в салатнику або у тарталетках, прикрасьте дольками лимону.

2019-12-23T17:08:56+02:002020-03-02T11:50:19+02:00
img1255

empty