Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Олів’є червоне
Салат Олів'є – популярний в нашій країні салат, який найбільш асоціюється з новорічними святами.
7247
Інгредієнти
- Картопля 4 шт.
- Солоний лосось 300 г
- Креветки 150 г
- Ікра лосося 100 г
- Морква 1 шт.
- Свіжий огірок 2 шт.
- Консервований горошок 100 г
- Яйця ЯСЕНСВІТ 4 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Майонез 200 г
- Паприка 1 ч.л.
- Лимон половинка
- Сіль, перець за смаком
Опис рецепту
Назву цей салат дістав на честь свого творця, шеф-кухаря Люсьєна Олів'є, який працював у Москві на початку 1960-х років в ресторані французької кухні «Ермітаж».
Вірваріть моркву, картоплю й наріжте дрібними кубиками. Також кубиками наріжте солону рибу, огірки й цибулю. Змішайте майонез й паприку. З’єднайте всі підготовлені інгредієнти, додайте горошок, посоліть, поперчіть й заправте майонезним соусом. Відваріть яйця й також наріжте кубиками та перемішайте всі складники. В самому кінці додайте варені й очищені креветки та червону ікру.
Салат ви можете подавати в салатнику або у тарталетках, прикрасьте дольками лимону.
7247
РЕЦЕПТИ З ПРОДУКТОМ
БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВ
Святкові салати на Новий рік та...
Не задано
Салати
Картопляний салат з яйцями
35 хв.
Салати