Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Олів’є червоне

Салат Олів'є – популярний в нашій країні салат, який найбільш асоціюється з новорічними святами.
Інгредієнти
- Картопля4 шт.
- Солоний лосось300 г
- Креветки150 г
- Ікра лосося100 г
- Морква1 шт.
- Свіжий огірок2 шт.
- Консервований горошок100 г
- Яйця ЯСЕНСВІТ4 шт.
- Цибуля1 шт.
- Майонез200 г
- Паприка1 ч.л.
- Лимонполовинка
- Сіль, перецьза смаком
Опис рецепту
Назву цей салат дістав на честь свого творця, шеф-кухаря Люсьєна Олів'є, який працював у Москві на початку 1960-х років в ресторані французької кухні «Ермітаж».
Вірваріть моркву, картоплю й наріжте дрібними кубиками. Також кубиками наріжте солону рибу, огірки й цибулю. Змішайте майонез й паприку. З’єднайте всі підготовлені інгредієнти, додайте горошок, посоліть, поперчіть й заправте майонезним соусом. Відваріть яйця й також наріжте кубиками та перемішайте всі складники. В самому кінці додайте варені й очищені креветки та червону ікру.
Салат ви можете подавати в салатнику або у тарталетках, прикрасьте дольками лимону.