Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Внесок яйця у продовольчу безпеку світу

внесок яйця у продовольчу безпеку світу
img 1623

Джерело доходу для багатьох

Яйце — не тільки повноцінний самостійний продукт, але й інгредієнт у багатьох стравах: майонези та випічка, морозиво та солодощі, м'ясні рулети та фрикадельки, вермішель, голландський соус та соус тартар, деякі замінники жиру, сурімі (крабові палички).

Яйця використовуються навіть у фармацевтиці та виноробстві (у процесі приготування вина можуть використовуватися яєчні білки).

Продаж яєць є важливим джерелом прибутку для сільського населення. У світі налічується понад два мільйони фермерів, які виробляють курячі яйця.

Значний внесок у продовольчу безпеку світу

Визначаючи, які з 17 цілей сталого розвитку ООН допомагає досягти яйце, International Egg Commission насамперед виділила Мету 2 — Досягнення нульового рівня голоду. 

продовольча безпека

Для найвіддаленіших регіонів, з мізерною територією та бідними людьми куряче яйце — невибагливе джерело поживних речовин та білка. Кури у найважчі часи були супутниками людини, допомагаючи їй вижити.

Сол Морріс, директор служби Глобального альянсу за покращення харчування (GAIN), заявив на Форумі Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO): «Яйця можна виробляти за ціною, яка робить їх доступною навіть для помірно бідних», — тож наш скромний супергерой може бути добрим претендентом на порятунок людства від нестачі продовольства.

У Всесвітній день продовольства, 16 жовтня 2021 року, Організація Об'єднаних Націй назвала яйце однією з двох “зірок” світової системи харчування, наголосивши на дивовижній здатності яєць живити людей і підживлювати наше майбутнє.

#GoodFood4All — таким хештегом об'єднувалася ця кампанія, і "Овостар Юніон" приєднується до світової заяви: яйце — це гарна їжа для всіх.

2022-10-11T22:44:46+03:00 2022-11-29T14:37:26+02:00 Джерело доходу для багатьохЯйце — не тільки повноцінний самостійний продукт, але й інгредієнт у багатьох стравах: майонези та випічка, морозиво та солодощі, м'ясні рулети та фрикадельки, вермішель, голландський соус та соус тартар, деякі замінники жиру, сурімі (крабові палички). Яйця використовуються навіть у фармацевтиці та виноробстві (у процесі приготування вина можуть
img 1623