Найчастіші запитання про яйця та продукцію Ясенсвіт
Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Часті питання (FAQ) про яйця і продукцію Ясенсвіт
Про якість
Якісне яйце має чисту, неушкоджену шкаралупу без тріщин. Жовток при розбитті зберігає форму, білок прозорий.
Маркування на яйці вказує на категорію, розмір та спосіб утримання курей.
Зберігання
Яйця найкраще зберігати в холодильнику при температурі +2…+6 °C.
Можна, але без шкаралупи: яйця слід збити перед заморожуванням.
онлайн