ЯЙЦЕ, ЯК І ЗАДУМАНО ПРИРОДОЮ!
Ru
Ua
ТМ ЯСЕНСВІТ
Знайти
Будьмо знайомі!
Асортимент ТМ ЯСЕНСВІТ
З турботою і піклуванням!
Обирайте найкраще
Енциклопедія яйця
Все про яйця
Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»
Цікаві факти
Питання та відповіді
Розваги
Партнерам
Наша команда
Контакти
08 Травня 2019
24 Квітня 2019
Енциклопедія яйця

Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»

Пудинг з гарбузом

Пудинг з гарбузом
Інгридієнти
  • гарбуз - 0.6-1кг
  • товчені сухарі
  • цукор - 1/4 склянки
  • кориця - 1/4 ч. Л.
  • яйце ЯСЕНСВІТ (Окремо жовток та білок) - 5 шт.
  • вершкове масло - 1 ст. л

 Подрібнити середню гарбуз зварити, протерти на ситі. Всипати в гарбузову масу товчений сухар, цукор, ложку кориці, остудити.

Потім вбити 5 жовтків, покласти 1 ложку вершкового масла, розмішати. Додати в масу піну з 5 білків, перемішати, скласти в форму, поставити в піч на 30 хв.

Додати рецепт
Карта сайту
Design by GBS