ЯЙЦЕ, ЯК І ЗАДУМАНО ПРИРОДОЮ!
Ru
Ua
ТМ ЯСЕНСВІТ
Знайти
Будьмо знайомі!
Асортимент ТМ ЯСЕНСВІТ
З турботою і піклуванням!
Обирайте найкраще
Енциклопедія яйця
Все про яйця
Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»
Цікаві факти
Питання та відповіді
Розваги
Партнерам
Наша команда
Контакти
08 Травня 2019
24 Квітня 2019
Енциклопедія яйця

Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»

Яйця "Орсіні"

Яйця  Орсіні
Інгридієнти
  • Яйця ЯСЕНСВІТ - 6 шт.
  • Твердий сир - 60 г
  • Вершкове масло - 50 г
  • Петрушка, сіль та перець за смаком

Відокремити білки від жовтків. Жовтки залишити в шкарлупках.

Збити білки з сіллю в тугу піну. Викласти білки на змащену вершковим маслом жаровню, розрівняти дерев’яною ложкою та зробити 6 заглиблень на максимальній відстані одне від одного. В ці заглиблення викласти жовтки. Яйця поперчити, присипати натертим сиром, покласти зверху по невеличкому шматочку вершкового масла.

На найнижчому рівні духовки, розігрітої до 150 градусів, випікати яйця 15-20 хвилин. Готовий омлет посипати натертим сиром та зеленню петрушки.

Додати рецепт
Карта сайту
Design by GBS