Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Млинці на рисовій муці

Млинці на рисовій муці

0 5

img335

Інгредієнти

  • Борошно рисове6 ст.л.
  • Молоко200 мл
  • Яйця ЯСЕНСВІТ2 шт.
  • Рослинна олія½ ст.л.
  • Сільдрібка
  • Цукор1 ч.л.
  • Помідори1 шт.
  • Сир моцарела100 г
  • Оливкова олія2-3 ст.л.
  • Авокадо1 шт.

Опис рецепту

image

Спочатку приготуємо налисники, для цього додайте яйця до молока та збийте вінчиком. Поступово додайте борошно, дрібку солі та цукор. Усі інгредієнти перемішайте разом з олією та збийте вінчиком або міксером. Рисове борошно трішки відрізняється від звичайного пшеничного тим, що осідає на дні посуду. Тому кожного разу перед тим, як налити тісто на пательню, не забувайте перемішувати суміш. Безглютенові рисові млинці виходять дуже ніжними та тоненькими, тому смажаться вони не більше 1-2 хвилин з кожної сторони.

Після того, як ви обсмажили всі млинці, складіть їх один на одний та приготуйте начинку. Невеликими квадратиками поріжте помідори, моцарелу (або Адигейський сир), перемішайте, посоліть та поперчіть. Для начинки використовуйте стиглий та м’який авокадо, дістаньте кісточку і наріжте шматочками.

На млинець покладіть ложку томатів з моцарелою, додайте декілька шматочків авокадо й змастіть оливковою олією.

Подавати на стіл млинець можна відкритим або конвертиком.

2020-02-10T11:03:42+02:002020-02-27T13:34:42+02:00
img335

empty