Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Бризоль з лососем
Бризоль - страва родом з французької кухні, яка має безліч варіацій. Вона являє собою обсмажене в омлетній суміші м'ясо або рибу. Представляємо рецепт бризоля з лососем.
7752
Інгредієнти
- Філе лосося або іншої червоної риби 500 г
- Яйця 4 шт.
- Молоко 1 ст.
- Борошно 2/3 ст.
- Рослинна олія 4 ст.л.
- Перець, сіль, спеції за смаком
Рекомендований продукт
Опис рецепту
- Збити яйця з молоком
- Рибу розрізати на шматочки, тонкі (не більше 1 см) і широкі, щоб вона швидко прожарювалася
- Розігріти сковороду, налити олію для смаження
- Обвалювати лосось в борошні, а потім змочити з двох сторін в яєчній суміші
- Обсмажуйте рибу, після перевертання на іншу сторону зменшіть вогонь, накрийте сковороду кришкою і дайте лососю посмажитись подовше (близько 5 хвилин).
- Бризоль з лососем готовий! Викладаємо на нього свіжі овочі і звертаємо навпіл.
Смачного!
7752