Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Бризоль з лососем

Рецепт бризолі з лососем

5 5

img904

Інгредієнти

  • Філе лосося або іншої червоної риби500 г
  • Яйця4 шт.
  • Молоко1 ст.
  • Борошно2/3 ст.
  • Рослинна олія4 ст.л.
  • Перець, сіль, спеціїза смаком

Опис рецепту

image
  1. Збити яйця з молоком
  2. Рибу розрізати на шматочки, тонкі (не більше 1 см) і широкі, щоб вона швидко прожарювалася
  3. Розігріти сковороду, налити олію для смаження
  4. Обвалювати лосось в борошні, а потім змочити з двох сторін в яєчній суміші
  5. Обсмажуйте рибу, після перевертання на іншу сторону зменшіть вогонь, накрийте сковороду кришкою і дайте лососю посмажитись подовше (близько 5 хвилин).
  6. Бризоль з лососем готовий! Викладаємо на нього свіжі овочі і звертаємо навпіл.

Смачного!

2020-05-12T11:02:36+03:002020-06-22T08:42:04+03:00
img904

empty