ЯЙЦЕ, ЯК І ЗАДУМАНО ПРИРОДОЮ!
Ru
Ua
ТМ ЯСЕНСВІТ
Знайти
Будьмо знайомі!
Асортимент ТМ ЯСЕНСВІТ
З турботою і піклуванням!
Обирайте найкраще
Енциклопедія яйця
Все про яйця
Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»
Цікаві факти
Питання та відповіді
Розваги
Партнерам
Наша команда
Контакти
07 Березня 2019
04 Березня 2019
Енциклопедія яйця

Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»

Курячі рулетики

Курячі рулетики
Інгридієнти
  • курячі грудки або стегенця - ~ 500-600 г,
  • сіль,
  • перець,
  • яйця ЯСЕНСВІТ - 3 шт,
  • цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
  • сир твердий - 50 г,
  • зелень петрушки або кропу,
  • рослинна олія для смаження,
  • сіль,
  • перець.

Куряче м'ясо вимити й обсушити. З курки зняти шкіру і відокремити м'якоть від кісток. Пропустити куряче м'ясо через м'ясорубку. Посолити, поперчити і добре перемішати фарш.

Приготувати начинку:

Яйця зварити круто, очистити і дрібно порубати. Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити на олії. З'єднати рубані яйця із смаженою цибулею, трохи посолити, поперчити і добре перемішати. Сир натерти на тертці. Зелень вимити, обсушити і дрібно порубати.

* Дуже смачні ковбаски виходять також з начинкою з смажених грибів з цибулею.

На столі розкласти харчову плівку (вирізати квадрат, розміром ~ 20х20 см). На плівку викласти частину фаршу, рівномірно розподілити його по поверхні харчової плівки, формуючи, прямокутник, розміром ~ 10х15 см.

Посипати фарш сиром і зеленню. Зверху на сир викласти рубані яйця з цибулею і рівномірно розподілити по всій поверхні. Акуратно піднімаючи кінці харчової плівки згорнути рулет і сформувати ковбаску.

Таким чином приготувати решта ковбаски.

Обсмажити ковбаски на розігрітій з рослинною олією сковороді з двох сторін до рум'яної скоринки і перекласти у форму для запікання. Зверху ковбаски можна змастити сметаною. Запікати в нагрітій до ~ 180 ° C духовці ~ 15 хвилин. Готові ковбаски нарізати поперек і подавати в гарячому або холодному вигляд.

Додати рецепт
Карта сайту
Design by GBS