ТМ ЯСЕНСВІТ
Україна, 04086, Київ
вул. Петропавлівська, 34
тел./факс: (+38 044) 354 29 60
e-mail: info@marketing.ovostar.ua
www.yasensvit.ua
Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»

М’ясні колобки з яйцем

М’ясні колобки з яйцем
Інгридієнти
  • фарш (свинина + яловичина) - 600 г,
  • цибуля ріпчаста - 2 шт,
  • часник - 2 зубчики,
  • зелень петрушки,
  • сіль,
  • перець,
  • яйця ЯСЕНСВІТ (зварені круто) - 6 шт,
  • яйця ЯСЕНСВІТ (сирі) - 1-2 шт,
  • гірчиця - 1 столова ложка,
  • сухарі панірувальні
  • рослинна олія для смаження 

Цибулю очистити і дрібно нарізати. Часник очистити і пропустити через чесночницю або дрібно порізати.

Зелень вимити, обсушити й порубати. В розігрітій з рослинною олією пательні обсмажити цибулю ~ 1 хвилину.

Додати часник, половину зелені і смажити ще ~ 4-5 хвилин.

До м'ясного фаршу додати обсмажені овочі (масло від смаження злити), сіль, перець і решту свіжу зелень. Фарш добре перемішати і трохи відбити, кидаючи в миску.

Готовий фарш розділити на 6 частин і сформувати коржі однакового розміру. В окрему тарілку або миску розбити сире яйце, додати гірчицю і добре перемішати.

В іншу тарілку насипати панірувальні сухарі.

На корж фаршу покласти варене яйце і з'єднати краї так, щоб яйце виявилося всередині. Утворені "колобки" обваляти у панірувальних сухарях. Потім вмочити в яєчно-гірчичну суміш. І ще раз обваляти в панірувальних сухарях.

Обсмажити "колобки" з усіх боків на розігрітій з рослинною олією пательні до рум'яної скориночки і довести до готовності в духовці (~ 8 хвилин при температурі ~ 180 ° C).

Source URL: http://yasensvit.ua/ua/encyclopedia-of-eggs/recipes/stravy_z_jajec_na_obid/recipes_169.html
© 2013  - 2018 ТМ "ЯСЕНСВІТ"