ЯЙЦЕ, ЯК І ЗАДУМАНО ПРИРОДОЮ!
Ru
Ua
ТМ ЯСЕНСВІТ
Знайти
Будьмо знайомі!
Асортимент ТМ ЯСЕНСВІТ
З турботою і піклуванням!
Обирайте найкраще
Енциклопедія яйця
Все про яйця
Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»
Цікаві факти
Питання та відповіді
Розваги
Партнерам
Наша команда
Контакти
12 Жовтня 2018
01 Жовтня 2018
Акція
Акція
Енциклопедія яйця

Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»

М’ясні колобки з яйцем

М’ясні колобки з яйцем
Інгридієнти
  • фарш (свинина + яловичина) - 600 г,
  • цибуля ріпчаста - 2 шт,
  • часник - 2 зубчики,
  • зелень петрушки,
  • сіль,
  • перець,
  • яйця ЯСЕНСВІТ (зварені круто) - 6 шт,
  • яйця ЯСЕНСВІТ (сирі) - 1-2 шт,
  • гірчиця - 1 столова ложка,
  • сухарі панірувальні
  • рослинна олія для смаження 

Цибулю очистити і дрібно нарізати. Часник очистити і пропустити через чесночницю або дрібно порізати.

Зелень вимити, обсушити й порубати. В розігрітій з рослинною олією пательні обсмажити цибулю ~ 1 хвилину.

Додати часник, половину зелені і смажити ще ~ 4-5 хвилин.

До м'ясного фаршу додати обсмажені овочі (масло від смаження злити), сіль, перець і решту свіжу зелень. Фарш добре перемішати і трохи відбити, кидаючи в миску.

Готовий фарш розділити на 6 частин і сформувати коржі однакового розміру. В окрему тарілку або миску розбити сире яйце, додати гірчицю і добре перемішати.

В іншу тарілку насипати панірувальні сухарі.

На корж фаршу покласти варене яйце і з'єднати краї так, щоб яйце виявилося всередині. Утворені "колобки" обваляти у панірувальних сухарях. Потім вмочити в яєчно-гірчичну суміш. І ще раз обваляти в панірувальних сухарях.

Обсмажити "колобки" з усіх боків на розігрітій з рослинною олією пательні до рум'яної скориночки і довести до готовності в духовці (~ 8 хвилин при температурі ~ 180 ° C).

Додати рецепт
Карта сайту
Design by GBS