ЯЙЦЕ, ЯК І ЗАДУМАНО ПРИРОДОЮ!
Ru
Ua
ТМ ЯСЕНСВІТ
Знайти
Будьмо знайомі!
Асортимент ТМ ЯСЕНСВІТ
З турботою і піклуванням!
Обирайте найкраще
Енциклопедія яйця
Все про яйця
Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»
Цікаві факти
Питання та відповіді
Розваги
Партнерам
Наша команда
Контакти
07 Березня 2019
04 Березня 2019
Енциклопедія яйця

Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»

Шоколадні млинці з карамельними яблуками

Шоколадні млинці з карамельними яблуками
Інгридієнти
  • Борошно - 1,5 скл.
  • Молоко - 1,5 скл.
  • Кефір - 1/2 скл.
  • Какао-порошок - 2 ст. л.
  • Яйце ЯСЕНСВІТ  - 2 шт
  • Цукор  - 5 ст. л.
  • Сода - 1/2 ч. Л.
  • Олія рослинна - 4 ст. л.
  • Масло вершкове – 51 г.
  • Яблуко - 4-5 шт.
  • Кориця  - 2 ч. л.

В ємність вливаємо молоко, додаємо 3 ст.л.  цукру, кефір і пів чайної ложечки соди. Всипаємо туди ж какао і борошно та додаємо два яйця ЯСЕНСВІТ. Останній штрих -  рослинна олія. Суміш добре перемішати до однорідної консистенції.

Випікаємо шоколадні млинчики. Як тільки млинець потрапляє зі сковорідки на тарілку - швидко змащуємо його вершковим маслом, щоб він не став твердим і ламким.

Тим часом на іншій сковорідці пасеруємо яблука. Для цього очищені від шкірки яблука ріжемо дрібними шматочками посипаємо корицею і цукром.

Розігріваємо на сковорідці вершкове масло і пасеруємо яблука з цукром і корицею до медово-карамельного кольору. Кладемо начинку на млинці,  загортаємо та насолоджуємося!

Додати рецепт
Карта сайту
Design by GBS