ЯЙЦЕ, ЯК І ЗАДУМАНО ПРИРОДОЮ!
Ru
Ua
ТМ ЯСЕНСВІТ
Знайти
Будьмо знайомі!
Асортимент ТМ ЯСЕНСВІТ
З турботою і піклуванням!
Обирайте найкраще
Енциклопедія яйця
Все про яйця
Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»
Цікаві факти
Питання та відповіді
Розваги
Партнерам
Наша команда
Контакти
10 Грудня 2018
06 Грудня 2018
Енциклопедія яйця

Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»

Панна-котта

Панна-котта
Інгридієнти
  • Вершки (20%) - 400 мл
  • Цукор - 150г
  • Ванілін – на кінчику ножа
  • Желатин - 15г
  • Жовтки – 2 шт
  • М’ята – 1 гілочка

Для соусу:

  • Ягоди  - 300 г
  • Цукор – 80г
  • Вода – 50г
  • Крохмаль (без верху) – 1 ст.л 

350 мл. вершків змішуємо з цукром і ваніліном. Ставимо на вогонь і нагріваємо,  постійно помішуючи. Доводимо до кипіння, але не кип'ятимо. Паралельно змішуємо залишок вершків (50 мл.) з жовтками і желатином. Цю суміш додаємо до нагрітих вершків, перемішуємо і продовжуємо нагрівати, довести до кипіння. Зняти і дати охолонути 15 хв. при кімнатній температурі. Потім збиваємо міксером на великій швидкості, для додавання страві легкості. Все це робимо на холодній водяній бані.

Коли суміш охолоне,  розлити по десертним ємностям і поставити застигати в холодильник на 2-4 години до готовності.

Для соуса: змішуємо ягоди з цукром і водою. Нагріваємо на середньому вогні до кипіння. Розмішуємо крохмаль в холодній воді і тонкою цівкою вливаємо його в ягоди, даємо закипіти, прибираємо соус з плити і охолоджуємо.

Перед подачею на стіл на 1-2 секунди опустіть формочку дном у гарячу воду і переверніть десерт на десертну тарілочку.

Поливаємо соусом охолоджений десерт, прикрашаємо ягодами та м’ятою. Смачного!

Додати рецепт
Карта сайту
Design by GBS