ЯЙЦЕ, ЯК І ЗАДУМАНО ПРИРОДОЮ!
Ru
Ua
ТМ ЯСЕНСВІТ
Знайти
Будьмо знайомі!
Асортимент ТМ ЯСЕНСВІТ
З турботою і піклуванням!
Обирайте найкраще
Енциклопедія яйця
Все про яйця
Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»
Цікаві факти
Питання та відповіді
Розваги
Партнерам
Наша команда
Контакти
Енциклопедія яйця

Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»

Яйця, фаршировані мусом із оселедця

Яйця, фаршировані мусом із оселедця
Інгридієнти
  • курячі яйця ЯСЕНСВІТ - 4 шт.
  • філе слабо солоного оселедця - 200 г.
  • вершкове масло - 50 г.
  • готова гірчиця – 15 г.
  • зелень кропу та цибулі

Варити необхідну кількість яєць 10 хв., охолодити у чистій воді та розрізати вподовж на дві половинки, далі обережно вийміть жовтки. Філе оселедця і три жовтки пропустіть через м’ясорубку, потім протріть через сито. Додайте розм’якшене масло, гірчицю та збийте.

Отриманою масою нафаршируйте яйця, посипте подрібненою зеленню кропу та цибулі і тертим жовтком, що у Вас залишився.

Додати рецепт
Карта сайту
Design by GBS