ЯЙЦЕ, ЯК І ЗАДУМАНО ПРИРОДОЮ!
Ru
Ua
ТМ ЯСЕНСВІТ
Знайти
Будьмо знайомі!
Асортимент ТМ ЯСЕНСВІТ
З турботою і піклуванням!
Обирайте найкраще
Енциклопедія яйця
Все про яйця
Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»
Цікаві факти
Питання та відповіді
Розваги
Партнерам
Наша команда
Контакти
15 Січня 2019
28 Грудня 2018
Енциклопедія яйця

Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»

Яйця на сніданок від Марини Фаловської

Яйця на сніданок від Марини Фаловської
Інгридієнти
  • яйця ЯСЕНСВІТ - 2 шт,
  • хліб вчорашній (білий або житній) - 2 скибочки,
  • рослинна олія для смаження,
  • сіль,
  • мелений перець
У скибочках хліба вирізати отвір у вигляді сердечка за допомогою вирубки для печива або ножа. У сковороді розігріти трохи рослинної олії, викласти скибочки хліба і обсмажити близько 2 хвилин на середньому вогні, до рум'яності. Перевернути скибочки підсмаженої стороною вгору. В отвір в м'якушки влити яйце, трохи посолити і поперчити. За бажанням можна прикрасити готову страву листям салату, зеленню, зеленим горошком.
Додати рецепт
Карта сайту
Design by GBS