ЯЙЦЕ, ЯК І ЗАДУМАНО ПРИРОДОЮ!
Ru
Ua
ТМ ЯСЕНСВІТ
Знайти
Будьмо знайомі!
Асортимент ТМ ЯСЕНСВІТ
З турботою і піклуванням!
Обирайте найкраще
Енциклопедія яйця
Все про яйця
Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»
Цікаві факти
Питання та відповіді
Розваги
Партнерам
Наша команда
Контакти
10 Грудня 2018
06 Грудня 2018
Енциклопедія яйця

Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»

ЯЙЦЯ ПО-ВІДЕНСЬКИ

ЯЙЦЯ ПО-ВІДЕНСЬКИ
Інгридієнти
  • Яйця - 1 шт.,
  • Скибочка білого хліба,
  • 50 г м'якого вершкового масла,
  • сіль

Зварити яйце некруто (щоб жовток залишався рідким) і очистити. Порізати хліб шматочками і покласти в чашку. Покласти туди яйце, вершкове масло, все посолити і перемішати.

Додати рецепт
Карта сайту
Design by GBS