ЯЙЦЕ, ЯК І ЗАДУМАНО ПРИРОДОЮ!
Ru
Ua
ТМ ЯСЕНСВІТ
Знайти
Будьмо знайомі!
Асортимент ТМ ЯСЕНСВІТ
З турботою і піклуванням!
Обирайте найкраще
Енциклопедія яйця
Все про яйця
Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»
Цікаві факти
Питання та відповіді
Розваги
Партнерам
Наша команда
Контакти
Енциклопедія яйця

Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»

ЯЙЦЯ ПО-ВІДЕНСЬКИ

ЯЙЦЯ ПО-ВІДЕНСЬКИ
Інгридієнти
  • Яйця - 1 шт.,
  • Скибочка білого хліба,
  • 50 г м'якого вершкового масла,
  • сіль

Зварити яйце некруто (щоб жовток залишався рідким) і очистити. Порізати хліб шматочками і покласти в чашку. Покласти туди яйце, вершкове масло, все посолити і перемішати.

Додати рецепт
Карта сайту
Design by GBS