ЯЙЦЕ, ЯК І ЗАДУМАНО ПРИРОДОЮ!
Ru
Ua
ТМ ЯСЕНСВІТ
Знайти
Будьмо знайомі!
Асортимент ТМ ЯСЕНСВІТ
З турботою і піклуванням!
Обирайте найкраще
Енциклопедія яйця
Все про яйця
Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»
Цікаві факти
Питання та відповіді
Розваги
Партнерам
Наша команда
Контакти
12 Жовтня 2018
01 Жовтня 2018
Акція
Акція
Енциклопедія яйця

Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»

Лимонний курд

Лимонний курд
Інгридієнти
  • 100 г вершкового масла нарізати дрібними кубиками
  • 3 середні Лимони - цедра і сік
  • 180 г цукрової пудри
  • 3 яйця збитих виделкою 

Поставте миску на водяну баню.

У  миску додайте лимонну цедру і лимонний сік, масло, нарізане кубиками, цукрову пудру і яйця.

Повільно перемішуйте суміш поки масло не розтане і цукор повністю не розчиниться.

Продовжуйте помішувати, поки суміш не загусне - близько 20 хвилин.

Налийте в попередньо простерилізовані банки і закрийте для зберігання чи насолоджуйтеся відразу. Охолодіть після відкриття.

Подавати із теплими смаженими грінками або тостами, використовувати топінг на бутерброди або наповнювач у тарталетки, увінчані фруктами.

Додати рецепт
Карта сайту
Design by GBS