ЯЙЦЕ, ЯК І ЗАДУМАНО ПРИРОДОЮ!
Ru
Ua
ТМ ЯСЕНСВІТ
Знайти
Будьмо знайомі!
Асортимент ТМ ЯСЕНСВІТ
З турботою і піклуванням!
Обирайте найкраще
Енциклопедія яйця
Все про яйця
Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»
Цікаві факти
Питання та відповіді
Розваги
Партнерам
Наша команда
Контакти
12 Жовтня 2018
01 Жовтня 2018
Акція
Акція
Енциклопедія яйця

Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»

Мариновані яйця по-китайськи

Мариновані яйця по-китайськи
Інгридієнти
  • горілка 1 ч.л.
  • кориця подрібнена – ½ ч.л.
  • перець духмяний подрібнений – ½ ч.л.
  • гвоздика подрібнена – 4 шт.
  • вода - 1 склянка
  • оцет - 1/2 склянки
  • перець чорний подрібнений – ½ ч.л.
  • цукор - 1 ст. л.
  • сіль - 1/2 ч. л.
  • лавровий лист – 1 шт.
  • часник - 3-4 зубчика

Приготування яєць: Варити необхідну кількість яєць 10 хв., остудити в холодній воді та очистити від шкаралупи. Наколоти зварені яйця в кількох місцях для кращого проникнення спецій і варити в іншій воді з додаванням соєвого соусу, горілки, духмяного перця, кориці та гвоздики ще10 хв.

Приготування маринаду: змішати воду та оцет у рівних пропорціях, додати сіль, цукор та лавровий лист. Довести до кипіння, додати за смаком перець горошком, корицю та гвоздику. Через 10 хвилини після початку кипіння зняти з вогню, остудити.

У банку покласти часник і яйця, залити маринадом. Через дві доби продукт готовий до вживання. Зберігати в холодильнику. Мариновані яйця подаються з соєвим соусом нарізані та прикрашені зеленню.

Додати рецепт
Карта сайту
Design by GBS