ЯЙЦЕ, ЯК І ЗАДУМАНО ПРИРОДОЮ!
Ru
Ua
ТМ ЯСЕНСВІТ
Знайти
Будьмо знайомі!
Асортимент ТМ ЯСЕНСВІТ
З турботою і піклуванням!
Обирайте найкраще
Енциклопедія яйця
Все про яйця
Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»
Цікаві факти
Питання та відповіді
Розваги
Партнерам
Наша команда
Контакти
Енциклопедія яйця

Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»

Мариновані яйця по-китайськи

Мариновані яйця по-китайськи
Інгридієнти
  • горілка 1 ч.л.
  • кориця подрібнена – ½ ч.л.
  • перець духмяний подрібнений – ½ ч.л.
  • гвоздика подрібнена – 4 шт.
  • вода - 1 склянка
  • оцет - 1/2 склянки
  • перець чорний подрібнений – ½ ч.л.
  • цукор - 1 ст. л.
  • сіль - 1/2 ч. л.
  • лавровий лист – 1 шт.
  • часник - 3-4 зубчика

Приготування яєць: Варити необхідну кількість яєць 10 хв., остудити в холодній воді та очистити від шкаралупи. Наколоти зварені яйця в кількох місцях для кращого проникнення спецій і варити в іншій воді з додаванням соєвого соусу, горілки, духмяного перця, кориці та гвоздики ще10 хв.

Приготування маринаду: змішати воду та оцет у рівних пропорціях, додати сіль, цукор та лавровий лист. Довести до кипіння, додати за смаком перець горошком, корицю та гвоздику. Через 10 хвилини після початку кипіння зняти з вогню, остудити.

У банку покласти часник і яйця, залити маринадом. Через дві доби продукт готовий до вживання. Зберігати в холодильнику. Мариновані яйця подаються з соєвим соусом нарізані та прикрашені зеленню.

Додати рецепт
Карта сайту
Design by GBS