ЯЙЦЕ, ЯК І ЗАДУМАНО ПРИРОДОЮ!
Ru
Ua
ТМ ЯСЕНСВІТ
Знайти
Будьмо знайомі!
Асортимент ТМ ЯСЕНСВІТ
З турботою і піклуванням!
Обирайте найкраще
Енциклопедія яйця
Все про яйця
Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»
Цікаві факти
Питання та відповіді
Розваги
Партнерам
Наша команда
Контакти
Енциклопедія яйця

Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»

Яєчний рулет від Поліни Толочко

Яєчний рулет від Поліни Толочко
Інгридієнти
  • яйця ЯСЕНСВІТ -5 шт.
  • сіль морська - ⅓ ч. л.
  • перець духмяний мелений - 1 щіпка
  • майонез домашній (краще на основі рослинної олії і яєць ЯСЕНСВІТ!) -120г
  • сметана 20% - 80г
  • кріп - 1 пучок
  • сир м'який -140г
  • часник -1 зубчик
  • морква -1 шт.

2 плавлених сирка типу "Дружба" кладемо в морозильну камеру на 15 хвилин. Беремо 5 яєць ЯСЕНСВІТ.

Додаємо сіль і перець

Збиваємо міксером до однорідності.

З допомогою овочечистки нарізаємо морквяні смуги, плунжером робимо квіти. Далі потрібно укласти на застелене пекарським папером деко, формуючи суцвіття мімози, і чергувати гілочками кропу.

Розташувати гілочку відступивши від краю дека приблизно 7 см.

Акуратно вилити омлет на деко. На гілочку виливати столовою ложкою, щоб не збилися квіти. Випікаємо при 180 гр приблизно 7 хвилин, до злегка золотистого кольору.

Готуємо начинку. Сир дістати з морозильної камери, натерти на крупній тертці, додати подрібнений часник і рубаний кріп. Все змішати.

Дістаємо з духовки омлет.

Перевертаємо його на Пекарській папір, акуратно, щоб не пошкодити, знімаємо пергамент, на якому він випікався. Кладемо зверху або харчову плівку, або цей же пергамент, за допомогою нього ми будемо скручувати рулет. Перевертаємо. Малюнок залишається внизу.

Розподіляємо начинку. Акуратно скручуємо. Загортаємо в харчову плівку і даємо постояти в холодильнику хвилин 20.

Порізати рулет порційно.

Смачного! :)

Додати рецепт
Карта сайту
Design by GBS