ЯЙЦЕ, ЯК І ЗАДУМАНО ПРИРОДОЮ!
Ru
Ua
ТМ ЯСЕНСВІТ
Знайти
Будьмо знайомі!
Асортимент ТМ ЯСЕНСВІТ
З турботою і піклуванням!
Обирайте найкраще
Енциклопедія яйця
Все про яйця
Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»
Цікаві факти
Питання та відповіді
Розваги
Партнерам
Наша команда
Контакти
12 Жовтня 2018
01 Жовтня 2018
Акція
Акція
Енциклопедія яйця

Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»

Млинці з вершковим сиром і сьомгою

Млинці з вершковим сиром і сьомгою
Інгридієнти
  • малосольна сьомга (форель, лосось) - 150-200 г,
  • вершковий сир (наприклад, Філадельфія) - 300 г,
  • зелень кропу
  • молоко - 500 мл,
  • яйця ЯСЕНСВІТ - 3 шт,
  • борошно - 280 г,
  • цукор - 1 ст.л.,
  • сіль - 1 чайна ложка,
  • рослинна олія - 3 ст. л.,
  • вершкове масло для змазування готових млинчиків 

В миску розбити яйця, додати сіль і цукор. Перемішати віночком або виделкою до однорідності (збивати не потрібно). Влити до яєць близько 200 мл молока і перемішати. Додати борошно і перемішати до однорідності (по консистенції тісто, як густа сметана). Влити молоко, близько 300 мл, перемішати. Тісто має вийти рідким. Влити рослинну олію. Тісто перемішати і дати постояти 15-20 хвилин.

Добре розігріти сковороду для млинців (бажано чавунну) і змастити її тонким шаром рослинної олії. В центр сковороди вилити пів черпака або черпак тіста (залежно від діаметра сковороди) і швидко розподілити по всій поверхні тонким шаром, трохи повертаючи сковороду.

Коли краї тіста почнуть підсихати і злегка рум'янитися - підчепити млинець тонкою широкою лопаткою і акуратно перевернути. Дати млинчику трохи підрум'янитися з іншого боку. За допомогою лопатки зняти млинчик зі сковороди, перекласти на тарілку і рясно змастити розтопленим вершковим маслом.

Сьомгу нарізати тонкими скибочками. Кріп вимити, обсушити й порубати. Кожен млинець змастити вершковим сиром. Розкласти скибочки риби і за бажанням посипати кропом. Згорнути млинець в тугий рулетик.

Розкласти млинчики в один ряд на блюді, затягнути блюдо харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 2-3 години (можна придавити млинці легким гнітом).

Перед подачею розрізати млинчики поперек на 2-6 частин (залежно від розміру млинців).
Прикрасити свіжою зеленню.

Додати рецепт
Карта сайту
Design by GBS