ЯЙЦЕ, ЯК І ЗАДУМАНО ПРИРОДОЮ!
Ru
Ua
ТМ ЯСЕНСВІТ
Знайти
Будьмо знайомі!
Асортимент ТМ ЯСЕНСВІТ
З турботою і піклуванням!
Обирайте найкраще
Енциклопедія яйця
Все про яйця
Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»
Цікаві факти
Питання та відповіді
Розваги
Партнерам
Наша команда
Контакти
Енциклопедія яйця

Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»

Кіш нашвидкуруч

Кіш нашвидкуруч
Інгридієнти
  • Помідор - 4 шт
  • Бринза - 300 г
  • Яйце ЯСЕНСВІТ (для заливки) - 2 шт
  • Сметана (4 ст.л. - в тісто, інше - в заливку) - 200 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Борошно - 250 г
  • Сіль, перець чорний

До вершкового масла кімнатної температури додаємо сіль за смаком, 4 ст.л. сметани, борошно та ретельно вимішуємо. Отримане тісто загортаємо в плівку і ставимо на 10-15 хвилин в морозилку. А тим часом нарізаємо томати тонкими кружечками, а бринзу - кубиками.
У змащену маслом форму викладаємо тісто, розподіляємо його по всій поверхні і піднімаємо на бортики. Треба враховувати, що томати дадуть сік, а ще місце буде потрібне для заливки. Викладаємо на тісто половину всієї бринзи, на неї - томати, знову бринзу.
Готуємо заливку - збиваємо яйця ЯСЕНСВІТ зі сметаною, сіллю і перцем. Можете додати улюблені приправи. Заливаємо пиріг заливкою і формуємо бортики. Запікаємо киш близько 30 хвилин у гарячій духовці до зарум'янювання.
Готовий пиріг треба розрізати порційно, прикрасити зеленню і відразу подавати, поки він гарячий. Смачного з ЯСЕНСВІТ!

 

Додати рецепт
Карта сайту
Design by GBS