ЯЙЦЕ, ЯК І ЗАДУМАНО ПРИРОДОЮ!
Ru
Ua
ТМ ЯСЕНСВІТ
Знайти
Будьмо знайомі!
Асортимент ТМ ЯСЕНСВІТ
З турботою і піклуванням!
Обирайте найкраще
Енциклопедія яйця
Все про яйця
Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»
Цікаві факти
Питання та відповіді
Розваги
Партнерам
Наша команда
Контакти
Енциклопедія яйця

Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»

Яйця «Фаберже»

Яйця Фаберже
Інгридієнти
  • Яєчна шкаралупа - 10 шт.
  • Желатин - 20 г
  • Бульйон курячий - 1,5-2 склянки
  • Відварене м’ясо або риба - 150-200 г
  • Консервована кукурудза або зелений горошок - 0,5 банки
  • Червоний болгарський перець - 1-2 шт.
  • Зелень кропу та петрушки

Яйця ЯСЕНСВІТ ретельно вимити з милом, витерти. Розбити їх із тупого кінця, щоб діаметр отвору був близько 2-3 см, вилити вміст у чашку (він у рецепті не використовується). Порожні шкаралупки ставимо у картонний лоток для яєць і використовуємо їх як контейнери під холодець.

У кожну шкаралупку налити попередньо охолоджений бульйон - 1-2 чайні ложки, і почекати щоб бульйон застиг. Бульйон краще готувати із ніжок, вух та іншого м'яса, тоді в нього желатин можна не додавати. Якщо готовите бульйон тільки із м'яса, желатин додати треба обов’язково, але розчиняти його не у воді, а в охолодженому бульйоні. Коли желатин у бульйоні набрякне, обережно підігріти, не доводячи до кипіння. Ще одна необхідна умова – бульйон повинен бути прозорий інакше наші «фаберже» не будуть виглядати красиво. Коли небагато бульйону в шкарлупках застигло, у кожну шкарлупку покласти гілочки кропу, дрібно порізаний перець, м'ясо (або рибу),консервований горошок (або кукурудзу). Все це укладати в шкаралупки тонкими шарами. Потім залити бульйоном і поставити в холодильник. Приблизно через 2 години холодець буде готовий.

Перед подаванням на стіл Яйця «Фаберже» акуратно почистити від шкаралупи, не ушкодивши холодець, викласти їх на блюдо, попередньо прикрасивши його гілочками петрушки та листами салату і посипати центр «галявинки» крупно рубаною зеленню, на яку помістити яйця.

Додати рецепт
Карта сайту
Design by GBS