ЯЙЦЕ, ЯК І ЗАДУМАНО ПРИРОДОЮ!
Ru
Ua
ТМ ЯСЕНСВІТ
Знайти
Будьмо знайомі!
Асортимент ТМ ЯСЕНСВІТ
З турботою і піклуванням!
Обирайте найкраще
Енциклопедія яйця
Все про яйця
Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»
Цікаві факти
Питання та відповіді
Розваги
Партнерам
Наша команда
Контакти
Енциклопедія яйця

Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»

Абрикосовий мус з білим шоколадом і червоною смородиною

Абрикосовий мус з білим шоколадом і червоною смородиною
Інгридієнти
  • Абрикос - 400 г
  • Шоколад білий - 150 г
  • Желатин - 2,5 ст. л .
  • Яйце ЯСЕНСВІТ - 4 шт
  • Вершки (15 %) - 30 мл
  • Смородина червона - 160 г
  • Цукор - 60 г 

Желатин заливаємо невеликою кількістю води на 30 хвилин. Після цього акуратно зливаємо воду і додаємо 3 столові ложки окропу.
Абрикоси подрібнюємо в пюре за допомогою блендера. Червону смородину розминаємо, додаємо цукор і на повільному вогні доводимо до розчинення цукру (тут важливо не кип'ятити суміш!). Після того, як цукор розчиниться, протираємо через сито, макуху викидаємо , а в відціджену рідину додаємо 1 столову ложку заздалегідь приготовленою желатинової маси.
Шоколад необхідно розтопити на водяній бані.
Беремо яйця ЯСЕСНВІТ та відокремлюємо жовтки від білків. Білки збиваємо яйця вінчиком вручну, додаючи друбку солі. Трохи більше часу знадобилося, але навіть при збиванні руками утворюється хороша стійка піна. Жовтки збиваємо, додаємо розтоплений шоколад та ретельно перемішуємо.
У абрикосове пюре додаємо желатин, що залишився та добре перемішуємо. Змішуємо також пюре з шоколадно-жовтковою масою. Вінчиком збиваємо вершки та додаємо їх в масу. До всієї маси акуратно підмішуємо збиті білки.
У креманки по черзі викладаємо спочатку мус, потім кілька ложок смородинового желе, далі мус, желе. Ставимо креманки з мусом в холодильник на 3 години, після чого страву можна смакувати! Смачного з ЯСЕНСВІТ!

 

Додати рецепт
Карта сайту
Design by GBS