ЯЙЦЕ, ЯК І ЗАДУМАНО ПРИРОДОЮ!
Ru
Ua
ТМ ЯСЕНСВІТ
Знайти
Будьмо знайомі!
Асортимент ТМ ЯСЕНСВІТ
З турботою і піклуванням!
Обирайте найкраще
Енциклопедія яйця
Все про яйця
Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»
Цікаві факти
Питання та відповіді
Розваги
Партнерам
Наша команда
Контакти
12 Жовтня 2018
01 Жовтня 2018
Акція
Акція
Енциклопедія яйця

Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»

Жульєн з червоної риби в мішечках з млинців

Жульєн з червоної риби в мішечках з млинців
Інгридієнти

розраховано приблизно на 8-12 млинчиків, діаметром 24 см

  • борошно - 1,5-2 склянки,
  • молоко - 0,5 літра,
  • яйця ЯСЕНСВІТ - 3 шт,
  • цукор - 1 столова ложка,
  • олія рослинна - 1-2 столових ложки,
  • сіль
  • філе сьомги або форелі без кісток - 300-350 г,
  • сир твердий - 150 г,
  • сметана - 200-250 г,
  • молоко - 0,5-0,75 склянки,
  • зелень кропу,
  • вершкове  (або рослинне) масло для смаження,
  • сіль,
  • перець
  • цибуля-порей або гілочки петрушки для обв'язування мішечків

На широкій сковороді спекти млинці.
Рибне філе вимити, обсушити і нарізати невеликими кубиками. Цибулю очистити і нарізати кільцями.
Зелень вимити, обсушити й порубати. На розігрітій з вершковим маслом (або суміші вершкового з рослинним маслом) сковороді обсмажити цибулю до м'якості.
Додати рибу і смажити, помішуючи, 4-5 хвилин.
Посипати рибу борошном, перемішати і смажити ще ~ 1 хвилину.
До риби покласти сметану, перемішати і довести до кипіння.
Потім влити молоко, помішуючи, (молока ~ 0,5-0,75 склянки або трохи більше), поки соус не стане потрібної густоти - не дуже густий. Жюльєн посолити, поперчити за смаком, додати кріп і перемішати.
На середину млинчика покласти ~ 1-2 столових ложки рибного Жюльена, посипати тертим сиром і підняти краю млинчика вгору, формуючи мішечок.
Мішечок обв'язати тонкою смужкою цибулі-порею (як варіант, можна обв'язати мішечки нитками сиру Чечіль або гілочками петрушки або кропу).
Готові мішечки помістити в змащену вершковим маслом форму для запікання (зверху, мішечки, також можна змастити розтопленим вершковим маслом).
Запікати в нагрітій до 180 ° C духовці ~ 10-15 хвилин

Додати рецепт
Карта сайту
Design by GBS