ЯЙЦЕ, ЯК І ЗАДУМАНО ПРИРОДОЮ!
Ru
Ua
ТМ ЯСЕНСВІТ
Знайти
Будьмо знайомі!
Асортимент ТМ ЯСЕНСВІТ
З турботою і піклуванням!
Обирайте найкраще
Енциклопедія яйця
Все про яйця
Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»
Цікаві факти
Питання та відповіді
Розваги
Партнерам
Наша команда
Контакти
Енциклопедія яйця

Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»

Сирна запіканка

Сирна запіканка
Інгридієнти
  • Сир 200 гр.
  • Цукор 3-4 ст.л.
  • Манна крупа 3 ст.л.
  • Яйце ЯСЕНСВІТ - 1 шт.
  • Масло вершкове (для змащування форми)
  • Сметана 1 ст.л.
  • Ванілін
  • Родзинки (або інші сухофрукти)

В першу чергу запарити родзинки окропом. Далі розтираємо сир за допомогою виделки, вбиваємо яйце і добре перетираємо разом з сиром. До отриманої маси додаємо цукровий пісок, манку і ванілін. Все добре перемішуємо. Родзинки промиваємо під холодною водою, видаляємо з нього непотрібні хвостики і додаємо в сирну масу. Форму ретельно змащуємо вершковим маслом.
Викладаємо масу для запіканки в форму, розрівнюємо і змащуємо верх сметаною
Відправляємо в гарячу духовку. Готуємо при температурі 180 градусів півгодини.
Виймаємо сирну запіканку з духовки, посипаємо цукровою пудрою. Можна прикрасити сирну запіканку свіжими ягодами.

Приємного чаювання!

Додати рецепт
Карта сайту
Design by GBS