ЯЙЦЕ, ЯК І ЗАДУМАНО ПРИРОДОЮ!
Ru
Ua
ТМ ЯСЕНСВІТ
Знайти
Будьмо знайомі!
Асортимент ТМ ЯСЕНСВІТ
З турботою і піклуванням!
Обирайте найкраще
Енциклопедія яйця
Все про яйця
Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»
Цікаві факти
Питання та відповіді
Розваги
Партнерам
Наша команда
Контакти
10 Грудня 2018
06 Грудня 2018
Енциклопедія яйця

Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»

Печиво з кукурудзяного борошна

Печиво з кукурудзяного борошна
Інгридієнти
  • Кукурудза консервована - 1 банка,
  • Борошно кукурудзяне - 3 ст.л.,
  • Борошно пшеничне - 3 ст.л.,
  • Крохмаль - 2 ст.л.,
  • Яйця ЯСЕНСВІТ - 2 шт.,
  • Цукор - 3 ст.л.,
  • Масло вершкове - 50 г,
  • Ванілін - 1 пакетик,
  • Сода - ½ ч.л.

Пропускаємо консервовану кукурудзу через м'ясорубку, складаємо отримане пюре в простору ємність, зручну для перемішування. До речі, якщо ви бажаєте приготувати більш м'яке кукурудзяне печиво, то вам не слід обмежуватися однією банкою кукурудзи, експериментуйте і створюйте свої домашні шедеври, користуючись ідеями і розвиваючи їх творчо.

До кукурудзяного пюре додаємо кукурудзяне і пшеничне борошно, ванілін. Збиваємо яйця з цукром в пишну піну за допомогою міксера, виливаємо отриману масу в ємність для замішування тіста, додавши до неї соду, попередньо погашену в оцті. Залишилося внести останній інгредієнт – крохмаль і замісити тісто, спочатку в ємності, в якій збирали всі, продукти, а потім на робочій поверхні, присипавши її борошном.

Отже, отримане тісто розкатуємо досить тонко, виходячи з ваших уподобань, потім різними формочками, або звичайними кружечками нарізаємо його і складаємо на змащене вершковим маслом деко. Замість змазування можна покласти деко папером для випікання.

Печиво з кукурудзяного борошна наколюємо виделкою, ставимо в максимально розігріту духовку і випікаємо до золотистого кольору, виймаємо і, остудивши, подаємо кукурудзяне печиво до сімейного чаювання.

Додати рецепт
Карта сайту
Design by GBS