ЯЙЦЕ, ЯК І ЗАДУМАНО ПРИРОДОЮ!
Ru
Ua
ТМ ЯСЕНСВІТ
Знайти
Будьмо знайомі!
Асортимент ТМ ЯСЕНСВІТ
З турботою і піклуванням!
Обирайте найкраще
Енциклопедія яйця
Все про яйця
Рецепти від ТМ «ЯСЕНСВІТ»
Цікаві факти
Питання та відповіді
Розваги
Партнерам
Наша команда
Контакти
Енциклопедія яйця

Все про яйця

Нетрадиційне використання Нетрадиційне використання
Яйце – це не лише смачно, але й в господарстві стане в нагоді! Здавна цілителі викатували яйцем людей, що до них зверталися, знімаючи з них негативну енергію, що... Читати далі
Поради Поради
Хоча яйце – найпростіший у приготуванні та один з найпоширеніших продукт харчування, воно має певні правила використання, якими не слід нехтувати. Читати далі
Цінність яйця Цінність яйця
Яйця містять все необхідне для організму людини, це справжнє джерело амінокислот, вітамінів та мінеральних речовин. Вони є унікальним джерелом таких речовин, як... Читати далі
Розвінчання міфів про яйця Розвінчання міфів про яйця
Насправді, коричневі яйця відрізняються від білих тільки кольором шкаралупи і тим , що коричневі були знесені курочками з коричневим пір’ям, а білі - несучками... Читати далі
Два кухонних працівника, Гарольд Уїткомб і Джеральд Хардінг, очистили 1050 дюжин варених яєць за 7,25 годин (виходить по 1 яйцю в 2 секунди!) в місті Тра-убрідж, Великобританія, 23 квітня 1971 р. Обидва рекордсмена були сліпими.
Карта сайту
Design by GBS